Untitled
14 jan 2017
week 267: 5 t/m 11 januari

Op 05 januari zijn we samen met tante Maartje en Eline naar speelboerderij Hullie in Uden geweest. Het was een erg leuke dag! Bas, Laura en Eline hebben heel fijn gespeeld, we hebben gezellig met zijn vijven geluncht en ’s middags nog lekker wat gedronken met een zakje chips erbij.
Bas en Laura hebben op 06 januari heel lief gespeeld. Ze hebben samen geknutseld, spelletjes gedaan en met de strijkkralen gespeeld. ’s Middags hebben we ook met zijn drietjes nog spelletjes gedaan en daarna hebben we boodschappen gedaan. Na het avondeten hebben we met zijn drietjes nog even memory gedaan. Gelukkig kon Bas vandaag een stuk beter tegen zijn verlies dan voorheen.
Op 07 januari had Bas weer zwemles. Het had een klein beetje gesneeuwd en geijzeld en dus was alles mooi wit toen we naar het zwembad reden. Bas vond het weer leuk! We hebben nog een paar boodschappen gedaan voordat we weer naar huis reden. Bas wilde heel graag een sneeuwpop maken, maar over het dunne laagje sneeuw wat er lag, lag ook een laag ijs. Wel heeft hij fijn even in de tuin gespeeld. Hij heeft op de driewieler door de sneeuw gereden en grote stukken ijs/sneeuw van de trampoline gehaald. Binnen heeft hij spelletjes gedaan met Mark en Laura. Met vlagen waren Bas en Laura erg druk en Bas is flink op zijn hoofd gevallen. Hij heeft weer een mooi ei op zijn hoofd . Na het avondeten hebben Bas en Laura nog even in bad gespeeld en daarna wilden ze in plaats van een verhaaltje voorlezen liever verstoppertje spelen.
We zijn op 08 januari bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas en Laura waren erg druk en hebben flink rondgerend. Ook hebben Bas, Laura, oma en ik gezellig een spelletje memory gespeeld. Thuis hebben we ook spelletjes gedaan en hebben Bas en Laura fijn met de strijkkralen gespeeld en televisie gekeken.
Op 09 januari mocht Bas voor het eerst na de vakantie weer naar school. Hij had er zin in en heeft het goed naar zijn zin gehad. ’s Middags toen we Bas weer van school gingen halen, had ik zijn fiets meegenomen en voor de allereerste keer mocht hij zelf van school naar huis fietsen. Eerst rende hij naar juf Karina om heel trots te vertellen dat hij zelf mocht fietsen. Het ging heel goed en Bas was helemaal trots! Thuis hebben Bas, Laura en ik gezellig spelletjes gedaan, daarna hebben Bas en Laura samen fijn gespeeld.
Bas heeft op 10 januari na school ook weer zelf naar huis gefietst. Voordat hij op de fiets stapte, rende hij eerst terug naar juf Marieke, om haar te vertellen dat hij zelf naar huis ging fietsen. Thuis hebben Bas en Laura fijn samen geknutseld.
We zijn op 11 januari na school gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. We hebben een boodschap gedaan en zijn nog even bij de Action geweest om nieuwe knutselspulletjes te kopen. Thuis hebben Bas en Laura weer fanatiek geknutseld en fijn samen gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative